baner
ENDLESS, prodaja Beograd, Požeška 150a, 011/75-43-448 i 063/72-71-599
 
 
pocetna
kontakt
trake za trcanje
kros trenazeri
sobni bicikli
gladijatori
benc klupe
kose klupe
suvo veslo
steperi
power tower
tegovi i sipke
Fitnes rekviziti
rukavice za teretanu
rukavice boks MMA UFC
boks oprema
dzakovi za boks
kimona
tuber
antigravitacione cizme
zidno vratilo i propadanje
profesionalne sprave
ishrana
 
 
 
 

DODACI ISHRANI

Dodaci ishrani za sportiste: proteini, aminokiseline, kreatin,
mass gainer (pogodan za nabacivanje telesne težine tj. za gojenje), 
sagorevači masti, glutamin ...
Prodaja u Beogradu, radnja sportske opreme Endless.
Odlične cene!

 

Proteini Whey 100%

proteini

Proizvođač: Scitec Nutrition USA

Pakovanje: 0,920kg

Cena: Trenutno nema na stanju

 

Whey ili surutka se dobija pretvaranjem mleka u sir. Proteini surutke imaju najveću biološku raspoloživost (najefikasnije dolaze do delova organizma gde su potrebni). Aminokiselinski sastav proteina surutke je najvredniji u smislu da sadrže najviše aminokiselina razgranatog lanca (bcaa), kao i sve esencijalne aminokiseline. Surutka je najbogati izvor BCAA koje se metabolišu u mišićima, te su najvažnije i u periodima treninga, ali i u periodu oporavka. Surutka sadrži aminokiseline leucin i glutamin koje su navažnije u izgradnji i rastu mišića. Ukratko Whey čini sportiste spremnijim i otpornijim.

Proteini Whey 100% Profesional

proteini

Proizvođač: Scitec Nutrition USA

Pakovanje: 0,920kg  

Cena: Trenutno nema na stanju

 

Protein iz surutke ima najbolji aminokiselinski profil i veću koncentraciju (25%) BCAA od bilo kog drugog proteinskog zvora. Aminokiselinski sastav ovog preparata zasniva se na 47,5% tzv. anaboličkih aminokiselina razgranatog lanca (BCAA, arginin, glutamin, tirozin).  Komponenta ovog preparata je i 10% mikrofrakcija imunoglobulina koja utiče na poboljšanje imunog sistema uključujući povećanje sinteze endogenog glutationa, koji je najmoćniji prirodni antioksidant u ljudskom organizmu. Ovaj preparat sadrži i peptide sa četiri aminokiseline koji ublažavaju bol u mišićima nakon intenzivnog treninga. 100% Whey Protein Professional sadrži veoma mali procenat laktoze, a obogaćen je L-glutaminom, najzastupljenijom aminokiselinom u mišićima. Ova formula u svoj sastav uključuje i probavne enzime, koji povećavaju iskoristljivost i biosintezu proteina.

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional NE SADRŽI aspartam !!!

Mass Gainer

mass gainer

Proizvođač: Scitec Nutrition USA

Pakovanje: 2,25kg  

Cena: Trenutno nema na stanju

Mass (za početnike i rekreativce) spada u preparate za povećanje opšte telesne težine i mišićne mase. Sadrži dekstrozu i maltodekstrin kao izvore ugljenih hidrata, kao i smešu vitamina i minerala. Ovaj preparat preporučujemo svima koji imaju za cilj povećanje mišićne mase, snage i opšte telesne težine,  pogotovo kod osoba koje su izuzetno mršave i teško dobijaju na telesnoj težini.  Pored toga, ovo je dobar izvor energije za duge i naporne treninge raznih grana sporta.

Kreatin

Kreatin

Proizvođač: Scitec Nutrition USA

Pakovanje:

0,500kg -  cena:
1 kg ------- cena:

Trenutno nema na stanju

 

Izuzetan preparat omiljen u širokom krugu sportista. Njegova efikasnost na polju razvoja mišićne mase i snage dokazana je kroz više stotina kliničkih ispitivanja. Keatin omogućava brzo podizanje energetskih zaliha tako što regeneriše potrošen energetski molekul ATP.  Ovaj efekat, uz kvalitetnu ishranu, lančano dovodi do povećanja onih sposobnosti koje se razvijaju u toku treninga. Iz tog razloga on Vas uvodi u svet brzog povećanja snage, mišićne mase ili brzine bez narušavanja dobrog zdravlja.  Nemojte zaboraviti da proitzvodi na bazi kreatina se piju sa dosta tečnosti.

Aminokiseline

aminokiseline

Proizvođač: Scitec Nutrition USA

Pakovanje: 200 tableta  

Cena: Trenutno nema na stanju

Spektar aminokiselina za oporavak, zaštitu mišića, izgradnju mišićne mase. Proizveden iz visokokvalitetnog proteina surutke. Amino 5600 predstavlja celokupan spektar aminokiselina sa svim esencijalnim i kritičnim  aminokiselinama za maksimalnu podršku izgradnji mišića i njihovoj zaštiti od razgradnje tokom dužih treninga ili dijete. Amino 5600 su proizvedene iz visokokvalitetnog proteina surutke, visoke biološke vrednosti za osiguranje optimalnog rezultirajućeg dejstva.

Sagorevači masti

Proizvođač: Scitec Nutrition

Pakovanje: 60 kapsula  

Cena: Trenutno nema na stanju

L-karnitin je materija neophodna pri transportu masnih kiselina u mitohondrije mišićnih ćelija, gde se vrši njihovo sagorevanje u cilju sinteze energije.  Iz tog razloga on značajno ubrzava sagorevanje telesnih masti u toku treninga i istovremeno podiže energetski nivo organizma. Pored toga, L-karnitin pomaže normalan rad srčanog mišića, sprečava nagomilavanje mlečne kiseline u mišićima, poboljšava snabdevanje kiseonikom povećavajući tako izdržljivost i odlažući pojavu zamora mišića. Najbolje efekte na redukciju masnih naslaga daje pri visokoproteinskoj dijeti i redovnom vežbanju,  posebno aerobnih aktivnosti poput trčanja, vožnje biciklom, te svih vrsta aerobika...
   
 

 

 
 
 
Copyright @ 2012 Endless. All rights reserved
Designed by Maja